Welkom

Welkom op de webstek van club A1-4 “Erasmus”. Deze club organiseert 12 activiteiten per jaar, meestal op de derde donderdag van de maand. Twee à drie maal per jaar nodigen wij de dames uit voor een Ladies’ Lunch (in januari), uitstappen (o.a. in de maand juni) of uiteenzettingen (traditiegetrouw in de maand december). Activiteiten worden meestal afgesloten met een drink. Klik op volgende link Wall of fame als u geïnteresseerd bent in de lijst van meest populaire activiteiten, gidsen en restaurants die wij bezocht hebben.


Wie zijn wij?

De club bestaat meer dan 30 jaar (voor meer informatie klik aub op volgende link Historiek). Vandaag telt de club iets meer dan 50 leden (plus een kleine groep Emeritusleden) die meestal in de zuidelijke rand van de stad wonen, met uitschieters naar Schilde en omgeving, en zelfs Kraainem en Waterloo (uitgeweken Antwerpenaren).


Zin om lid te worden van onze club?

Wij zijn een bijzonder gastvrije club. Indien u belangstelling hebt om lid te worden van onze club, klik aub op volgende link  “Ik wil lid worden”. Vul de gevraagde informatie in (naam, voornaam, woonplaats en ouderdom) en geef aan dat u graag bij Club A1-4 Erasmus zou willen aansluiten. Dit contactformulier gaat naar de leden van de Raad van Bestuur die het door zullen sturen naar ons (of een andere afdeling of club indien u dat liever hebt). U wordt zo spoedig mogelijk gecontacteerd.