Welkom

Bij Koperen Passer afdeling Vlaams-Brabant zijn er momenteel 8 clubs aangesloten en hier bent u bij Club V9 Tienen met leden afkomstig uit de streek van Tienen, Sint-Truiden, Landen, Hoegaarden en omliggende. De club werd opgericht in november 2009 en telt 33 leden.

Onze Club organiseert maandelijks een uitstap, in principe op de derde vrijdag van de maand, met als doel kunst, cultuur en vriendschapsbanden onder haar leden te bevorderen door het organiseren van bezoeken aan tentoonstellingen, kunstmanifestaties, bedrijven en instellingen.

Een daguitstap omvat zowel een activiteit in de voor- als in de namiddag, wel van verschillende aard, bvb. een museumbezoek gekoppeld aan een stadswandeling. Verplaatsingen gebeuren met bus, openbaar of eigen vervoer in afspraak met andere leden en tegen de wettelijke kilometervergoeding.

Een paar keer per jaar nodigen wij ook de dames uit en het werkjaar wordt telkens afgesloten met een gezellig quizdiner! Waar mogelijk drinken wij samen nog een pint na de activiteit. Normaal vinden alle activiteiten plaats op de derde vrijdag van de maand.

Wenst U lid te worden of hebt u nog vragen? Stuur dan een mailtje naar de secretaris Pierre Liesmons. Hij neemt dan wel contact op met u.


Op deze site  willen wij je graag kennis laten maken met onze vereniging en een informatiebron bieden aan onze leden. De website bestaat dus uit een deel toegankelijk voor iedereen en een deel gereserveerd voor de clubleden. Aan deze laatsten wordt een  Gebruikersnaam toegekend en wordt een e-mail toegestuurd met een link dat activatie van die gebruikersnaam en keuze van een paswoord toelaat. Hiermee leden inloggen op het gereserveerd gedeelte van de site via Login.